Innlegg

Dadchelor Party – Babyshower For Menn

Babyshower for menn – Dadchelor party!

Dette er en ny trend som er på vei opp i USA! Babyshower for den kommende mor har lenge vært en tradisjon i andre land og begynner også å bli populært i Norge. Nå gjenstår det å se om også dadchelor party vil bli en populær fest også her i Norge!

Det er jo all grunn til det mener nå vi – vi skal hedre den kommende mor, så hvorfor skal ikke far få samme oppmerksomhet?:-) Tross alt er livet hans i ferd med å endre seg; Ingen flere sene netter meg gutta, ingen soving til langt på dagen i helgene og antall gadgets og andre leketøy må vike til fordel for det nye familiebudsjettet.

En slik fest skal være ganske lik en bachelorparty – men uten strippere! Det skal være mannens «siste» sjanse til å slippe seg litt løs før babyen kommer.

De populære bleiekakene mor får til sitt babyshower er gjerne laget av bleier, og pyntes opp med forskjellige babytilbehør som bamser, kluter og smokker. Fars bleiekaker kan også være laget av dette, men skal i tillegg ha noen ølbokser. Mange bruker bare ølbokser! Som gaver er bleier populært – Gjerne flere esker så foreldrene får et lite lager og kan slippe å handle dette selv de første ukene.

Selskapsleker og mat under festen hører også med. Ta på babyprodukter med bind for øynene, barnevognrace eller et drikkespill. Når det gjelder mat er det i USA populært med hamburgere og småretter.

Målet med festen er at den kommende far skal få være sosial og nyte en ettermiddag med venner – Vel unt spør du oss:-)

Vi har ikke mye varer til Dadchelor Party, men vi har mye fint i tilbehør til Bacheloretteparty i butikken vår. Ta en kikk 🙂

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *